Patarimai

SPA namų sąlygomis

SPA namų sąlygomis – pataria specialistai

Palepinti savo odą yra be galo svarbu. Dėl šios priežasties, daugelis iš mūsų nuolat naudoja įvairias veido kaukes, serumus, keliauja į specialius masažus. Kita vertus, pernelyg gausus procedūrų kiekis gali pareikalauti didelių investicijų. Ir visgi, kartais SPA galima susikurti tiesiog savo namuose. Tam prireiks vos kelių Jūsų naudojamų priemonių ir raminančios aplinkos. Garantuojame, jog tinkamai įgyvendinę žemiau nurodytus žingsnius, atgaivinsite ne tik veido odą, bet ir sielą. Taigi, neskubėkite, pasiruoškite reikalingas priemones bei patogiai įsitaisykite. Pirmasis namų SPA žingsnis – tai tinkamas veido paruošimas.

Pirmasis žingsnis – veido valymas

Tam, jog galėtumėte pradėti bet kokias procedūras, itin svarbu veidą tinkamai „paruošti“. Dėl šios priežasties, pirmasis žingsnis yra pastarojo valymas. Geriausia, jog šį pradėtumėte su aliejinio pagrindo valikliu, kuris padės pašalinti makiažo likučius. Be to, pastarasis yra puiki pagalba tvarkantis su negyvomis odos ląstelėmis. Tuomet, panaudokite kreminės tekstūros valiklį ir nepamirškite gerai šio įmasažuoti. Kai veidą pilnai nuvalėte ir paruošėte laukiančiai SPA procedūrai, galime pereiti prie antrojo žingsnio – šveitimo.

Nepamirškite šveitimo

Tinkamą šveitimo variantą reikėtų pasirinkti atsižvelgiant į savo odos tipą. Šio žingsnio praleisti nederėtų, mat pastarasis pagelbės nuvalyti susikaupusį riebalų perteklių. Taipogi, tai padės vėliau naudojamoms priemonėms geriau įsigerti į odą. Bet kokiu atveju, specialistai rekomenduoja pasirinkti vieną šveitimui tinkantį produktą ir pastarųjų nepadauginti.

Veido kaukės svarba

Trečiasis namų sąlygomis kuriamo SPA žingsnis – tai veido kaukė. Pastarosios pasirinkimas kiekvienam asmeniui bus be galo individualus, atsižvelgiant tiek į odos tipą, tiek į šios problematiką. Pavyzdžiui, jeigu kankinatės su padidėjusiu odos riebumu, ieškokite kaukės, savo sudėtyje turinčios vitamino C. Kita vertus, jeigu pastebite, jog veidui trūksta drėkinimo – atsižvelkite į hialurono rūgštimi praturtintus variantus. Įvairios kaukės pagelbėja kovojant su itin skirtingomis problemomis, įskaitant odos sausumą, riebumą, jautrumą. Taipogi, pastarosios padeda atsigauti po nudegimų saulėje.

vitaminas C

Paskutinis žingsnis

Kai jau pasilepinote veido kauke, svarbu pasirinkti mėgstamą veido kremą ar serumą. Geriausia, jog šie būtų skirti odos drėkinimui. Norėdami pasijusti lyg tikrame SPA, galite pamasažuoti sau veidą. Tai pagelbės gerinti kraujo cirkuliavimą, o papildomų priemonių praktiškai nereikės. Tačiau, nepamirškite pernelyg stipriai veido netrinti – procedūrą atlikti derėtų kuo įmanoma švelniau.

veido masažas

Tinkamos aplinkos sukūrimas

Tam, jog pasijustumėte lyg tikrame SPA – itin svarbu susikurti jaukią, raminančią aplinką. Čia puikiai pagelbės mėgstama muzika, žvakių šviesa, eteriniai aliejai. Dalis asmenų procedūras atlieka įsitaisę šiltoje vonioje – tai prisideda prie dar didesnio atsipalaidavimo. Kita vertus, nesiimkite pernelyg sudėtingų užduočių, kurios sukurtų papildomo streso ar Jus išvargintų. Namų SPA turi atpalaiduoti ne tik veido odą, tačiau ir Jūsų vidų. Taigi, verčiau nepersistenkite ir dėl rimtesnių procedūrų keliaukite pas specialistus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *