Patarimai

Kuo ypatingos naktinės veido kaukės?

Kuo ypatingos naktinės veido kaukės?

Grožio miegas, kuris iš tikrųjų veikia – taip galėtume pavadinti veido naktines veido kaukes. Jos taip pat nereikalauja jokių pastangų ir užsitepus ant veido galima gultis tiesiai į lovą – skaičiuoti laiko, nuplauti, nuimti ar kitaip pasirūpinti veido kauke nereikia, o per naktį, kol saldžiai miegosite, ji pasirūpins jūsų veido oda maksimaliai.

 

Kaip naktinė veido kaukė rūpinasi oda?

Nakčiai skirta kaukė, skirta padėti ingredientams giliau įsiskverbti miegant, veikia ir kaip barjeras, ir kaip sandariklis. Lengvas šio produkto sluoksnis neleidžia purvui ir dulkėms užkišti odos porų ir uždaro veikliąsias medžiagas, todėl visi gerieji ingredientai veido kaukėje gali veikti veiksmingiau ir neišgaruoja.

Tyrimais įrodyta, kad naktį odos ląstelės replikuojasi ir dauginasi. Kaukės naudojimas nakčiai yra tarsi pagalbos ranka šiam atsinaujinimo procesui. Kai kūnas giliai ir ramiai miega, odos medžiagų apykaita pagreitėja, o ląstelių apykaita ir atsinaujinimas suintensyvėja tai vyksta nuo 22.00 iki 2.00 val. nakties.

Drėkinimas yra labai svarbi senėjimo, ypač raukšlių atsiradimo prevencija. Su amžiumi odos drėgmės lygis mažėja, o tai reiškia, kad vyresnio amžiaus žmonėms naktinės kaukės gali duoti daugiau naudos nei kitiems. Tačiau tai vis tiek puikus priedas prie kiekvieno žmogaus kasdienės rutinos, ypač žiemos mėnesiais, kai temperatūra nukrenta, oras išsausėja ir mūsų oda praranda drėgmę.

Taigi, naktinės veido kaukės veiksmingiau nei naktiniai kremai padeda spręsti tokias odos problemas, kaip spuogai, sausa oda, paraudimai ir tamsios dėmės, nes naktį oda įjungia „regeneracijos režimą” ir yra imlesnė vietinėms veikliosioms medžiagoms. Naktinė veido kaukė nors ir neišspręs visų problemų pati viena, tačiau tai gali būti naudingas ir odai padėsiantis kosmetinis produktas, kurį tikrai galite drąsiai įtraukti į savo kasdienę rutiną, jeigu pastebėjote, jog oda rytais atrodo papilkėjusi ir praradusį sveiką blizgesį. Išnaudokite savo grožio procedūroms ir nakties metą, o ryte pabusite su švytinčia ir pamaitinta oda.

Naktinės veido kaukės naudojimas gali būti puikus sprendimas ypatingos progos išvakarėse, tačiau prieš svarbią progą neeksperimentuokite su nauju produktu – naudokite tik išbandytą naktinę kaukę tam, kad ryte neatsikeltumėte sudirgusia ar paraudusia oda.

Taip pat rekomenduojame rinktis kokybiškus, patikrintus ir išbandytus produktus, kurie turi teigiamų atsiliepimų, kaip pvz. When® Berry Dual Gel & Cream miego kaukė nuo senėjimo. Būtinai atsižvelkite į savo odos tipą ir kokias odos problemas norėtumėte išspręsti.

 

Kaip naudoti naktinę veido kaukę?

Naktinė veido kaukė turėtų būti paskutinis žingsnis jūsų vakarinėje veido odos priežiūros rutinoje. Tepkite ją tik ant švariai nuplautos odos, švariomis rankomis. Geriausia būtų, kad veido kaukę iš pakuotės imtumėte mentele, o ne kabintumėte pirštais – tokiu būdu apsaugosite produktą nuo užsiteršimo.

Nėra nieko įmantraus – paprastai naktinės veido kaukės yra tarsi riebesni veido kremai, todėl jų panaudojimas panašus ir tereikia užtepti nedidelį kaukės sluoksnį ant veido ir ryte jį nuplauti drungnu vandeniu. Patariame naktinę veido kaukę užsitepti bent 30 min. prieš miegą – taip produktas turės pakankamai laiko įsigerti ir nesugadinsite patalynės. Tačiau jeigu vistiek nerimaujate dėl savo patalų – ant pagalvės galite pasitiesti švelnų rankšluostuką ir taip apsisaugoti nuo bet kokių netikėtumų.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *