Patarimai

When veido kremas su Seanol

Ecklonia Cava ekstraktas ir Seanol – kuo jie ypatingi veido odai?

Visi svajojame apie jauną, gražią ir lygią odą. Tad šiuo atveju laikas mums visai nepalankus – kartu su mumis kasdien sensta ir mūsų oda. Tiesa, šiais laikais atsiranda vis daugiau priemonių, padedančių stabdyti odos senėjimą. Plačiau apie tai norime pakalbėti šiame tekste.

 

Ecklonia Cava ekstraktas ir Seanol – kuo jie ypatingi?

Naujai sukurta „When Revivifying“ linija orientuojasi į odos senėjimo stabdymą. Skamba per gerai, kad būtų tiesa? Trumpai susipažinkime su šios linijos produktais.

Ecklonia Cava ekstraktas yra išgaunamas iš rudųjų dumblių, kuriuose gausu jūrinių polifenolių, kurie yra gerai žinomi dėl savo išskirtinių antioksidacinių savybių. „When Revivifying“ linijos produktai padeda kovoti su matomais senėjimo požymiais ir atgaivina odos ląsteles. Svarbu paminėti, kad produktai yra be parabenų, be ftalatų, juos kuriant nebuvo atliekami bandymai su gyvūnais.

 

When veido kremas su Seanol

 

Veiksmingas, natūralus, veganiškas ingredientas, vadinamas Ecklonia Cava ekstraktas arba paprastai žinomas kaip rudieji dumbliai arba jūros dumbliai. Nustatyta, kad rudieji dumbliai yra puikus papildas ir anti-senėjimo odos priežiūros ingredientas. Sumaišyti su kitais svarbiais grožio priemonių ingriendientais, šie dumbliai sukuria tikrą anti-senėjimo formulę.

 

When veido kremas su Seanol

 

Kad oda išliktų jauna, ją būtina tinkamai prižiūrėti. Produktai, į kurių sudėti įeina Ecklonia Cava, yra ypatingai pritaikyti būtent senėjimo požymius turinčiai odai. Tad jeigu jūsų tikslas suteikti savo veido odai daugiau elastingumo, drėgmės ir įkvėpti naujos gyvybės, rinkitės produktus, kuriuose yra šių ypatingų dumblių. Propaguoti meilę sau dar niekada nebuvo taip paprasta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *